Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies

Integritetspolicy

1. Hantering av personliga uppgifter

Däck 24 7 i Sverige AB använder dina personuppgifter som t. ex. namn, adress, e-postadress, och telefonnummer endast för de ändamål du har lämnat dem (t. ex. vid orderläggning). Dina personuppgifter används bara inom vår verksamhet och av våra affärspartners för att tillgodose dina önskemål. Däck 24 7 i Sverige AB skyddar dina personuppgifter noggrant. Vi använder dina personliga data som inhämtas när du besöker våra webbsidor endast i fullständig överensstämmelse med de lagar som gäller i Sverige..

2. Google Analytics

däck247.se använder Google Analytics för att analysera webbtrafiken. Det innebär att Google förser oss med sammanställade rapporter över vår webbtrafik. Detta för att Däck 24 7 i Sverige AB ska kunna förbättra innehållet så det bättre motsvarar dina behov. Det är inte möjligt att spåra en identifierbar persons aktivitetsmönster på Internet via Google Analytics. Den insamlade datan används enbart för statistiska ändamål på ett anonymiserat sätt. Ett godkännande av webbspårning och analys kan återkallas när som helst.

3. Säkerhet

Däck 24 7 i Sverige AB garanterar att dina personliga uppgifter förvaras säkert och skyddar dem mot förlust, förstörelse, förfalskning, manipulering, otillåten användning och otillåten offentliggöring.

4. Frågor angående integritetspolicyn

Har du frågor eller synpunkter om vår integritetspolicy vänligen vänd dig till info@dack247.se.

5. Ändringar i vår policy

I vår integritetspolicy sker förändringar med jämna mellanrum, vänligen besök denna sida för att se de senaste ändringarna,

  • Toyo däck
  • Nokian däck
  • Michelin däck
  • Continental däck
  • Hankook däck
  • Marshal däck
  • Nordexx däck
  • Mega Wheels fälgar

däck247.se är en webshop för däck och fälg i alla prisnivåer. Vi säljer kända varumärken som Toyo, Nokian, Michelin, Continental, Hankook med flera. I vårt fälgsortiment finner ni kvalitetsfälgar från Advanti, CSP, Mega Wheels m.m. De flesta av våra fälgar är speciallackade för att klara svenska vintrar.

Behöver du hjälp?

Kontakta vår kundtjänst
Öppettider:

Mån - Fre 09.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Telefon:
046-37 95 42
E-Mail:
Kundvagnen är tom
Till varukorgen