Öka dina affärer - bli monteringspartner

Ansök om att bli monteringspartner och få nya kunder. Vi ska bli 250 monteringspartners i hela landet med rimligt geografiskt avstånd mellan varje monteringspartner.

Det kostar inget att bli monteringspartner, det enda vi kräver av dig är att sätta upp en skylt "Monteringspartner - däck247.se" väl synligt.


Ansök att bli monteringspartner


Vad händer när jag ansökt?
Vi kommer granska dina uppgifter och bekräfta ert samarbeta. Ni får då ett inlogg där ni kan ställa in era priser för de olika servicearbetena samt vilka tider ni har möjlighet att ta emot kunder.

Vill du bli delägare i däck247.se?
Vi ska bli 200 delägare i däck247.se och du är kanske en av dem? För att bli delägare i bolaget så ansöker du om att gå med i Superdäck som består av fristående däck- och bilverkstäder som köper sitt huvudsakliga behov av däck, fälgar, olja, batterier, vikter och tillbehör genom NDI.

Vi är inte en kedja som kräver att du ska byta ut ditt eget namn, skyltar och profil. Du behåller din identitet och visar tydligt att du är med i Superdäck genom skyltar, på bilar, kläder mm. Som medlem får du del av hela vårt marknadsföringskoncept, bonus på alla dina inköp och alltså även delägare i däck247.se.

Att vara med i Superdäck är ett ställningstagande där du har förtroende för NDI, våra produkter och kanske det viktigaste av allt – ett gäng kollegor som du får stor samhörighet med, utbyte med genom träffar, utbildningar mm. Se mer om Superdäck på www.superdack.se/bli-medlem.

  • Toyo däck
  • Nokian däck
  • Michelin däck
  • Continental däck
  • Hankook däck
  • Marshal däck
  • Nordexx däck
  • Mega Wheels fälgar

däck247.se är en webshop för däck och fälg i alla prisnivåer. Vi säljer kända varumärken som Toyo, Nokian, Michelin, Continental, Hankook med flera. I vårt fälgsortiment finner ni kvalitetsfälgar från Advanti, CSP, Mega Wheels m.m. De flesta av våra fälgar är speciallackade för att klara svenska vintrar.

Behöver du hjälp?

Kontakta vår kundtjänst
Öppettider:

Mån - Fre 09.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Telefon:
046-37 95 42
E-Mail:
Kundvagnen är tom
Till varukorgen